Sym Mio 50

Tijdloos met retrolooks
De Mio is zonder enige twijfel het bekendste en meest geziene model van Sym. Stijlvolle, retrolook details bezorgen de mio een tijdloos design en een hoog aaibaarheidsgehalte. Dit maakt de Mio bij jong en oud populair. Niet vreemd, daarom dat de Mio het meest succesvolle model is.

Maxsym 600i executive

De Maxsym 600i is het toonbeeld van het vakmanschap van SYM en de pioniersrol die de fabrikant speelt op het gebied van technologie. De kernwaarden van SYM komen er perfect in tot hun recht. Sinds zijn lancering trok hij op alle grote markten grote ogen en creëerde hij een buzz in de scooterindustrie. Maar SYM is ervan overtuigd dat er altijd ruimte is om beter te doen, om de rijervaring van onze gebruikers nog verder te optimaliseren.

Joymax Sport

De Joymax Sport is de sportieve versie van ons best verkopende model. Het maximumvermogen van de Joymax 125 Sport werd opgetrokken naar 11kW. Het dynamische korte windscherm, de rode streep die over de wielkast loopt en het stijlvolle borduursel van de modelnaam op het zadel maken het geheel af! De Joymax 300 is nu ook beschikbaar in Sport-uitvoering.

Joymax Startstop

Met de komst van het Start&Stop systeem kan de nieuwe JOYMAX 125i ABs S&S op veel bijval rekenen. De vredevolle stilte bij het stilstaan en de afwezige motortrillingen maken je trip een heel stuk aangenamer. Het is bovendien niet enkel vriendelijk voor de portemonnee, ook het leefmilieu komt het ten goedee. De waakstand van de JOYMAXi beperkt immers de CO2-uitstoot.

Joymax 125i 11kW

Achter het stuur van de JOYMAX gaat een geheel nieuwe wereld voor je open! Herontdek hoe je dankzij zijn modern design en zijn agressief lijnenspel met volle teugen kunt genieten van je trip. Omdat comfort boven alles gaat, legt de JOYMAX zowel de piloot als de passagier in de watten. Zacht zadel, dubbele rugleuning, opklapbare voetsteunen, windscherm, regelbare ventilatie en verwarming en grote opbergruimte onder het zadel: alle middelen worden ingezet om u en uw passagier een warm onthaal te bezorgen.

Fiddle III S

De Fiddle III combineert de prachtige vintage-elementen van toen met de modernste technologieën van nu. Zo is het design geïnspireerd op de elegante lijnen uit het verleden, maar zijn het moderne dashboard en de LED-dagrijverlichting helemaal van deze tijd. En wat te denken van het geavanceerde ECS, de elektronische aansturing van de carburator voor een betere koude start en een nog lager brandstofverbruik.

Fiddle II

Hoe verpak je een chique styling en klasse in een scooter voor alledag? Die vraag beantwoordde SYM met de Fiddle II, een scooter met een prachtig, stijlvol lijnenspel dat extra kracht krijgt door de beschikbare chique kleuren die ook voor premium auto's worden gebruikt. Een krachtige 4-takt motor, wendbare eigenschappen en het brede, comfortabele zadel waaronder een grote hoeveelheid bergruimte schuilgaat, completeren de FIddle II en maken hem tot een scooter met klasse voor dagelijks rijplezier.

Allo 50

Dankzij de sierlijke vormen en de chroomafwerking krijgt het begrip 'flaneren' een geheel nieuwe invulling met de SYM Allo, onze trendy custom bike. Het enorme steunvlak voor de voeten en de zadelhoogte van slechts 730mm zorgen voor een unieke en comfortabele rijpositie. Het ruime zadel, het brede stuur, de talloze verchroomde elementen en de retro uitstraling van deze boulevard cruiser maken dat je niet naast de Allo kan kijken. Bij deze funscooter van SYM, die door zijn hippe kleurencombinatie niet voor niets een groot vrouwelijk publiek aantrekt, draait het maar om één ding: zien en gezien worden!

Symphony 50 SR

De Sypmhony SR is SYM's comfortabele bigwheeler. De grote 16 inch wielen bezorgen de Symphony SR een stabiel, rustig weggedrag en een comfort waarmee deze scooter zich in het woon-werkverkeer uitstekend thuis voelt. Wendbaarheid en schijfremmen voor én achter staan borg voor optimale veiligheid, terwijl je dankzij het stijlvolle, gestroomlijnde design met de Symphony SR ook nog eens uitstekend voor de dag komt.

Orbit II

De Orbit II belichaamt één van onze fundamentele waarden: vitaliteit. Hij is SYM's meest multifunctionele scooter die geschikt is voor een dagelijks gebruik en zich met zijn betrouwbare 4-takt motor bij uitstek leent voor woon-werkinzet. De Orbit II kan tegen een stootje, is betrouwbaar en comfortabel, en heeft een uitstekende wegligging? Wat verlang je nog meer van een praktisch werkpaard voor dagelijks gebruik?

Crox 50

De Crox 50 is een compacte scooter met pit en een eigenwijs karakter? Deze features behoren tot de standaarduitrusting: handbeschermers, allroad banden, led koplamp, offroad-stijleffecten, een grote wave voorremschijf, jeugdige graphics en een serieus cool dashboard met 16 (yep 16!) verlichtingsopties!

Jet 4R

Sportieve looks of zakelijke elegantie... dat is de keuze die je hebt als je een Jet 4 koopt. Ga je voor de 2-takt versie? Dan verrast de Jet 4 je met de dynamische felle kleuren als rood, blauw en zwart. Kies je echter voor de 4-takt , dan voert sportief-chique de boventoon met een witte of oranje-blauwe kleurstelling. De keuze is aan jou !

Jet 4

Sportieve looks of zakelijke elegantie... dat is de keuze die je hebt als je een Jet 4 koopt. Ga je voor de 2-takt versie? Dan verrast de Jet 4 je met dynamische felle kleuren als rood, blauw en zwart. Kies je echter voor de 4-takt, dan voert sportief-chique de boventoon met een witte of oranje-blauwe kleurstelling. De keuze is aan jou!

Wolf 125

De wolf 125 is een lichte motorfiets met een volwassen karakter en een soepele 4-takt motor. Zijn moderne uiterlijk is naked-bike look maakt hem tot een vlotte verschijning. Zeer geschikt voor de beginnend motorrijder.

Eres 50cc

Deze nieuwe scooter heeft de uitstraling van een regenboog. De perfecte scooter voor de kleurrijke bestuurder.

Papilio S 50cc

Deze scooter is perfect als je houdt van soepel rijden. Ook verkrijgbaar in het zwart

Een greep uit ons aanbod: motoren - scooters - brommers

Sym Mio 50

Type :
Prijs : € 1849

Maxsym 600i executive

Type :
Prijs : € 7299

Joymax Sport

Type :
Prijs : € 5499

Joymax Startstop

Type :
Prijs : € 5499

Joymax 125i 11kW

Type :
Prijs : € 3899

Fiddle III S

Type :
Prijs : € 2099

Fiddle II

Type :
Prijs : € 1699

Allo 50

Type :
Prijs : € 1699

Symphony 50 ST

Type :
Prijs : € 1899

Symphony 50 SR

Type :
Prijs : € 1748

Orbit II

Type :
Prijs : € 1399

Crox 50

Type :
Prijs : € 1598

Jet 4R

Type :
Prijs : € 1599

Jet 4

Type :
Prijs : € 1748

Eres 50cc

Type :
Prijs : € 1599

Papilio S 50cc

Type :
Prijs : € 1399